PA DE BONIATO

A LO15 ens agrada aprofitar els productes de temporada que ens dona la terra, ja que ens aporten el que precisament necessita el nostre organisme en cada estació de l’any. Sóm el que mengem.

Us presentem el Pa de Boniato, un pa autèntic de la tardor. Formulació: 60% Farina Espelta i 40% Boniato. MAMA d’espelta, llet, mel i sal.

El boniato és un tubercle considerat com un súper aliment, amb zero greixos i carregat de vitamines, antioxidants i fibra.

El pa de boniato té una molla humida i esponjosa, gens compacta i de textura suau, amb un color groguenc intens. El seu sabor és molt suau i subtil, així que és un pa que es pot menjar acompanyat tant de salat com de dolç.

FORNERS TOP, RUTA DEL BON PA 2018

FORNERS TOP, RUTA DEL BON PA 2018

Hem estat reconeguts com a forners TOP de la ciutat de Barcelona, moltes gràcies a tot el equip de L'Obrador dels 15 per fer-ho possible. El 09 de Juliol, el senyor Agustí Colom, Regidor de Turisme, Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona ens ha fet entrega del...

Finalistes Millor Pa de Pagès de Catalunya 2018

Finalistes Millor Pa de Pagès de Catalunya 2018

Finalistes Millor Pa de Pagès de Catalunya 2018 Ahir LO15 va participar en el Concurs del Millor Pa de Pagès de Catalunya 2018, on hi va haver un altíssim nivell de qualitat. Ens sentim molt honrats d'haver quedat entre els 5 finalistes. Per nosaltres és un gran...