PANELLETS

A LO15 recuperem la recepte de fa 4 generacions per elaborar aquest deliciosos i petits dolços que acompanyen la nostre festa tradicional de la Castanyada.

Els ingredients del nostre massapà són: 50% ametlla marcona i 50% sucre i llimona (no afegim res més). Nosaltres ens molturem l’ametlla marcona per garantizar la qualitat d’aquesta, ja que les farines d’ametlla no són 100%. Els pinyons que utilitzem són de Castella, res de pinyons xinesos, ja que la textura i el gust no tenen res a veure.

A part del més clàssic que és el panellet de pinyons, hem afegit més de 15 varietats diferents: ametlla, coco, café, maduixa, taronja, llimona, nutella, avellana, festucs amb xoco blanc, ós de sant, bola de coco, castanya amb xoco, bola de coco amb xoco, bola de taronja amb xoco, una varietat que no et deixarà indiferent.

FORNERS TOP, RUTA DEL BON PA 2018

FORNERS TOP, RUTA DEL BON PA 2018

Hem estat reconeguts com a forners TOP de la ciutat de Barcelona, moltes gràcies a tot el equip de L'Obrador dels 15 per fer-ho possible. El 09 de Juliol, el senyor Agustí Colom, Regidor de Turisme, Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona ens ha fet entrega del...

Finalistes Millor Pa de Pagès de Catalunya 2018

Finalistes Millor Pa de Pagès de Catalunya 2018

Finalistes Millor Pa de Pagès de Catalunya 2018 Ahir LO15 va participar en el Concurs del Millor Pa de Pagès de Catalunya 2018, on hi va haver un altíssim nivell de qualitat. Ens sentim molt honrats d'haver quedat entre els 5 finalistes. Per nosaltres és un gran...