L’Obrador dels 15 és un projecte familiar

que té per objectiu recuperar l’Art de fer pa… 

de forma artesanal i natural, per oferir el pa d’abans, amb el seu aroma, molla esponjosa i crosta cruixent, i col·locar al pa en el lloc d’honor que es mereix.

Som pocs però cada cop més els que sentim respecte i amor pel pa.

Sentim la necessitat de transmetre la herència que ens ha deixat 4 generacions de mestres flequers. El nostre objectiu és projectar al futur el que hem après del passat afegint un toc de creativitat e innovació.

També volem recuperar la pastisseria tradicional, sana i natural, elaborada de manera artesanal. La nostre Coca de Forner, la Coca de Vidre, la Coca de LLavaneres, les Magdalenes, els Melindros, el Pa de pessic…I no ens oblidem de les tradicionals Coques de Recapte. Totes elles elaborats recuperant les receptes dels nostres avis.

L’O15 gira entorn aquests valors

Productes sans nutritius

i de qualitat

Satisfacció de clients

i treballadors

Customització del pa

amb noves tècniques

Contribuir a hàbits

alimentaris saludables

Pa amb valor afegit

creació de sensacions

Professionalitat del personal

formació constant

Atenció personalitzada

Busquem l’Excel.lència

Instal·lacions readaptades

per oferir millor servei

Elaborem tots els nostres productes diàriament a mà i de manera artesanal, utilitzant massa mare pròpia i farines nobles  de gran qualitat, majoritàriament km0. La nostre obsessió és buscar farines amb un elevat aport nutricional. Respectem el procés natural de fermentació i realitzem la cocció en un forn de sola de pedra.

Elaboració del nostres pans:

1. Segó

Ple de fibra

2. Endosperma

Proteïna i carbohidrats.

3.Germen

Nutrients de qualitat

Elaboració del nostres pans:

La preparació d’un bon pa és un acte extraordinari que necessita comptar amb uns bons ingredients, així com amb temps i delicadesa.

Per aconseguir tot això…

Seleccionem curosament la qualitat de les farines amb els moliners. Utilitzem farines que no han estat sotmeses a massa procés de refinament per tal que conservin les seves qualitats nutritives. Farines moltes a la pedra, farines d’espelta, de sègol, civada, Kamut, blat de moro, Sarraí… són algunes de les farines que utilitzem en la elaboració dels nostres pans. Exigim als nostres proveïdors de farines que garanteixin que són farines wholegrain, gra senser, és a dir que continguin els 3 components del blat (germen, endosperm i segó).

Pel que fa al procés de fermentació fem servir la nostre massa mare com a llevat natural, i això fa que el nostre pa tingui un sabor característic i propi, com antigament. Deixem fermentar el pa de forma natural, sense accelerar el procés, per això els nostres pans es conserven cruixents durant més temps.

La cocció del nostre pa la realitzem amb un forn de sola de pedra.

Contactan's

No siguis tímid. Fes-nos arribar les teves inquietuds i dubtes!

*Camp obligatori

15 + 14 =